1. ATT BLI KUND HOS OSS

Vi brukar alltid boka först ett kostnadsfritt hembesök innan skickar vi en offert. Detta hjälper oss att förstå era behov på bästa sätt samt proffsigt och personligt bemötande. När ni får offerten kan ni bestämma er att börja med oss, eller inte.

  1. STÄDMATERIAL

Ni – som kund får alltid välja om ni vill köpa städmaterial själva eller att vi tar allting med oss. Den enda som ni behöver ha hemma är dammsugare, mopp och hink.

Vill ni slippa alls tanken om materialen – då fixar vi detta. Du behöver inte alls bry sig om vad som behövs vid nästa städ tillfälle – vår personal meddelar oss om material mängden och vi kommer att leverera de saknande produkter med hjälp av vårt miljöfordon. Om ni ser guld Toyota bilar – då vet ni att det är er städfirma – Ania’s Städ Roslagen AB.

 

  1. VAD INNEBÄR PROVSTÄDNING? 

Provstädning är den första städningen som ni kan bestämma efter om ni vill fortsätta med oss. Vi hörs efter städningen och med hänvisning till era synpunkter fortsätter vi vidare eller inte. Provstädningen är inte bindande.

OBS! Kolla gärna under NYHETER om det finns kanske någon kampanj som pågår just nu, tack vare du kan få in rabatt!

 

  1. UPPSÄGNINGSTID 

Uppsägningstid är en månad och uppsägningen ska ske skriftligen via mejl.

 

  1. AVBOKNINGAR

Avbokningar som ej är akuta ska göras skriftligen via mail i tid (72 timmar före ordinarie städ tid).

 

  1. STÄDPERSONAL

Vårt mål är att kunder ska känna er trygga och därför alla har sin ordinarie personal. Om personal blir sjuka då skickar vi en vikarie.

 

  1. REKLAMATION

Om du som kund inte är nöjd med städningen – åtgärdar vi detta. Reklamation måste dock göras inom två dygn efter uppdragets slutförande.

 

  1. KOLLEKTIVAVTAL

Ania’s Städ Roslagen AB är ansluten till Kommunalarbetareförbundet och städpersonal omfattas av kollektivavtal.

 

  1. ANSVARSFÖRSÄKRING

Självklart har vi ansvarsförsäkring. Om det uppstår en skada under städningen tar vi ansvar för det.

 

  1. BETALNING

Vid enstaka städning kommer faktura direkt efter uppdraget. Städning som sker regelbunden kommer att faktureras vid slutet av varje månad.

 

11. PRESENTKORT 

Du kan köpa hos oss ett presentkort till sina bekanta på en valfri belopp. Städning av hemmet kan vara en lyx lösning och upplevelse som alla skulle uppskatta. Vi städar alltid med nöjd kund garanti. Kontakta oss då hjälper vi dig.