STORSTÄDNING


49212655_2057585537663867_9170495238479806464_n

Är du trött efter damm och röran omkring dig? Vanligt hemstädning räcker inte och tänker du på grunläggande rengöring? Storstädning är för dem som känner ingen ändring efter vanligt dammning och behöver en små revolution. Vi på Ania’s Städ Roslagen AB har stor erfarenhet av storstädningar – genom ansvarsfull och pålitligt jobb. Vi fokuserar på varje detalj för att skapa ett helt rent och välstädat hem.

Se till att du behöver göra tomt allt som du vill ha rengjort invändigt (t.ex. köksluckor, kyl eller diskmaskin). Plocka undan leksaker, kläder och andra lösa föremål, för att förenkla städningen. Se till även att arbetsbänkar och diskbänk är fria så att de går att rengöra. Har du speciella önskemål som ska ingå i din städning? Det går självklart att ordna!

Det är alltid kund som bestämmer om det behövs fönsterputsning – som vårt städföretag kan självklart utföra i samband med storstädning.

Vi som företag använder miljömärkta produkter.

Vid beställning av storstädning gör vi alltid kostnadsfritt hembesök innan, för att få veta hur det ser ut och komma överens med allt enligt er önskemål – för bästa städresultat.

Vi har hjälpt många människor i Vallentuna och hela Stockholms län med att städa bostaden inför en fest, bjudning eller högtid,– tidpunkter da tiden inte räcker till och stressen är påfallande. Låt oss hjälpa dig – fyll i offertförfrågan så kontaktar vi dig inom kort.