HEMSTÄDNING

hemstädning vackert vardagsrum med pentry vallentuna

Ania’s Städ Roslagen AB erbjuder en hemstädning för de som vill slippa städning under helgen och avsätta tid till att vila.

Vi gör vårt bästa för att du ska kunna njuta av att komma hem!

Hur ofta städar ni hemma?

Visst skulle det vara bekvämt att få rena ytor utan att du själv behöver anstränga dig? Bäst är regelbunden städning varje vecka, men många av våra kunder har städning varannan vecka. Vi på Ania’s Städ Roslagen AB brukar städa en lägenhet på 70 kvm (med kök och ett badrum) på 3 timmar varje vecka.  Hur lång tid tar det vanligtvis oss att städa upp ett typiskt 150 kvm hus? 4 timmar!  Där kök och två badrum och rum som används dagligen städas varje vecka och utrymmen som inte används dagligen städas varannan vecka. Vi städar ett hus på 200 kvm (med kök och tre badrum) på 5 timmar varje vecka. Tidsangivelserna är ungefärliga och är givetvis beroende av specifika önskemål och förutsättningar såsom om saker behöver plockas undan, hur många sängar där lakan ska bytas etc. Tänk på att första hemstädning kan ta lite längre tid än vanligtvis.

Spara din tid och energi genom att anlita en städfirma som Ania’s Städ Roslagen AB. Vi ger alltid kundnöjdsgaranti!

Lämna hemstädning till oss och spara din tid

Gillar du inte att städa själv eller har inte tid ? Låt en professionellt städfirma ta hand om allt omkring dig?Hjälper dig att spara tid till din vardag är våra huvudmål. Tack vare hemstädning hos oss får du garanti på städning, för att relationen med kunder och deras glädje är det viktigaste för oss.

Vi använder material som hjälper miljön, och ni, som våra kunder kan alltid välja mellan att köpa materialen själva eller att ni vill att vi köper detta för er.

Få en underbar känsla med ett nystädad hus från oss genom ett blick. Klicka här för öffertförfrågan, då hör av oss inom kort!

VAD INNEHÅLLER HEMSTÄDNING VALLENTUNA?

INFÖR STÄDNING:

Tänk på att plocka undan leksaker, kläder och andra föremal som kan hindra utförandet av arbetet. Diskbänken skall vara fri från disk.

Vad är rutavdrag?

Rut står för rengöring, underhåll och tvätt.  Du som privatperson kan göra skatteavdrag för arbetskostnaderna när du anlitar någon som hjälper dig med exempelvis städning eller trädgårdsarbete.

Dessa tjänster kan du få rutavdrag för

Information som tagits från privatapengar.sevenday.se . Tvecka inte att läsa mer eftersom det är en möjlighet att spara dina pengar.