FLYTTSTÄDNING

ett hem när du flyttar

Ania’s Städ Roslagen har utbildad personal med god erfarenhet av flyttstädning. Vi representerar hög kvalitet och ett resultat som gör dig nöjd. När du beställer flyttstädning av oss kan du känna dig säker på att din flyttstädning blir godkänd vid besiktningen, var städgaranti säkerställer det. I vår manual för flyttstädning får du en mer exakt beskrivning om vad som ingår.

 

Att tänka på innan vi kommer och flyttstädar;

Bostaden skall vara helt tömd på både saker och sopor. Om det finns diskmaskin är det bästa om fettfiltret till köksfläkten redan är diskat i den. Frysen skall vara avfrostad och kylen avstängd. Avvikelser och skador som finns i bostaden meddelas oss lämpligen innan vårt arbete påbörjas. Säg inte upp abonnemanget för elektricitet innan vi hjälpt er med flyttstädning!

I den generella beskrivningen nedan ingår inte förråd, garage, balkong, inglasad balkong, tvättstuga eller andra biutrymmen. Vi erbjuder er gärna ett fast pris inklusive biutrymmen, förutsatt dessa är beskrivna i offerten.

DET HÄR GÖR VI VID VAR FLYTTSTÄDNING:

OBS!

Flyttstädning går i samband med fönsterputsning. Under vinter putsar vi bara på insidan.

Om din flyttstädning inte skulle bli godkänd, åtgärdar vi det. Reklamation måste dock göras inom två dygn efter uppdragets slutförande.